Home

Adauga un anunt

Anunturi noi

Cautare

Adaugă anunţul tău pe acest site. Pentru a adăuga un anunţ trebuie doar să dai click aici !Masina de tencuit profesionala! Cel mai bun pret! - 690 €

Data publicarii: 29-01-2018, la ora 10:36:44
Numele de contact: Tenka
Telefon:  0723323910
Judetul: Iași
Str, Nr, Localitatea: Iasi

Fabricata in Romania! Un produs de foarte buna calitate cu un randament uimitor!
rnPret foarte mic, factura, garantie, service, consultanta telefonica gratuita.
rnSe pot folosi 1, 2 sau 3 orificii dupa preferinta, pentru aruncarea controlata a mortarului pe zidarie.
rnMateriale de fabricatie: cupa inox, bara inox, valva cu tragaci orizotala din alama, galerie pneumatica din material poliuretanic dur cu insertii metalice.
rnViteza foarte mare de acoperire (vezi filmuletele : https:youtu.be/owV6Kglp9p0 ) Pentru aplicarea stropilor de pregatire a peretelui aparatul reuseste sa acopere in aprox. 9 secunde/ mp.
rnPentru aplicarea mortarului la o grosime de aprox 2 cm, aparatul reuseste sa acopere in aprox 30 secunde/mp cu un minim de efort.
rnCerinte minime compresor : 50 litri / 120 PSI (aprox. 9-10 BAR).
rnDesign imbunatatit fata de aparatele de tencuit similare. Manerul de sustinere a greutatii mortarului a fost modificat din pozitia orizontala in pozitia verticala. Astfel efortul nu se mai descarca in musculatura umerilor si a gatului cauzand oboseala ci tot efortul este directionat catre musculatura bratului (biceps) fiind mult mai usor si comod la ridicari repetate.
rnValva pneumatica este prevazuta pe langa tragaciul orizontal manual si cu o valva cu debit continuu care poate fi de ajutor la spalarea aparatului sau la uscarea rapida a galeriei de aer interioara.
rnStoc disponibil: Ultimele bucati
rnClip de prezentare pe youtube: youtu.be/owV6Kglp9p0 Pret: 690 Lei


Daca esti autorul acestui anunt si doresti sa modifici sau sa stergi acest anunt, da click pe link-ul urmator: Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntulAcest anunt nu mai este valabil

Comentarii

Ro2.ro - Promovare si statistici web topd.ro Forum
SEO Romania Siteul muzicantilor din Romania. Negative si ritmuri pentru clape Roland, Korg, Yamaha  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.cere.ro Web-Links.ro
PRO Links Stats