Home

Adauga un anunt

Anunturi noi

Cautare

Adaugă anunţul tău pe acest site. Pentru a adăuga un anunţ trebuie doar să dai click aici !Pui Landseer - 1 €

Data publicarii: 15-02-2018, la ora 15:50:34
Numele de contact: andrei
Telefon:  0745074577
Judetul: Ilfov
Str, Nr, Localitatea: Bucureşti, România

Oferim spre vanzare puiuti din rasa Landseer din parinti campioni nationali si internationali.
Data nastere pui: 06.01.2018
Puiutii vor putea pleca spre noua casa incepand cu varsta de 3 luni dupa ce vor avea schema de vaccinare completa, acestia vor fi insotiti de carnet de sanatate, pasaport, examen medical inainte de plecare, Pedigree emis de Asociatia Chinologica Romana.
Landseer este un catel bland si prietenos cu oamenii si adora copiii, spre deosebire de Terra Nova – o rasă înrudită – este considerat mai temperamental și mai activ.
Față de străini, este mai degrabă rezervat și neîncrezător. Deosebit de apreciată este rezerva cu care latră – doar în cazuri în care are într-adevăr motiv.
Landseer este un înotător excelent și este folosit ca și câine de salvare pe apă. Profită de orice ocazie pentru a sări în apă și a-și satisface acest instinct natural.
Calitatea sa de salvator, de a scoate persoane din apă, pare înnăscută.


Daca esti autorul acestui anunt si doresti sa modifici sau sa stergi acest anunt, da click pe link-ul urmator: Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntulAcest anunt nu mai este valabil

Comentarii

Ro2.ro - Promovare si statistici web topd.ro Forum
SEO Romania Siteul muzicantilor din Romania. Negative si ritmuri pentru clape Roland, Korg, Yamaha  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.cere.ro Web-Links.ro
PRO Links Stats