Home

Adauga un anunt

Anunturi noi

Cautare

Adaugă anunţul tău pe acest site. Pentru a adăuga un anunţ trebuie doar să dai click aici !Difuzor de arome uleiuri esentiale prin ultrasunete si umidificator electric pentru acasa, birou sau - 61 €

Data publicarii: 22-02-2018, la ora 20:11:28
Numele de contact: Dumitru Sorin
Telefon:  0730151127
Str, Nr, Localitatea: Bucuresti

Viata ta se va schimba iremediabil odata cu achizitionarea acestui difuzor de arome pentru disiparea uleiurilor esentiale in intreaga camera, fie ca esti acasa, la birou sau in deplasare. Umidificatorul are o capacitate impresionanta de 300ml si poate functiona automat cu ajutorul temporizatorului pana la 6 ore.
ECONOMISESTI foarte multi bani prin achizitionarea acestui umidificator comparative cu aparatele clasice existente pe piata care in timp au demonstrat ca prezinta riscuri in utilizarea fara supraveghere, fiind cauza unui numar suficient de alarmant de incendii domestic.
Spre deosebire de aparatele clasice care folosesc substante ce pot produce probleme de sanatat pe termen lung (se recomanda ca acestea sa fie oprite cand reveniti in incapere), difuzorul nostru elibereaza in aerul din jurul tau abur fin provenit de la apa curata si uleiuri esentiale utilizate in aromaterapie, fiind folosit ca remediu natural pentru starile de depresie, lipsa de vitalitate si pentru a asigura un miros placut in intreaga incapere.
Ideal pentru locatiile de tip SPA, in saloanele de infrumusetare, la coafor, in salile de asteptare din cabinetele particulare, in hoteluri si sedii de firme, precum si acasa, pentru a asigura un mediu ambiant placut care sa contribuie la o stare revigoranta pe care o dobanditi atat dvs. cat si cei din jur.
Principiul de functionare:
Umidificatorul functioneaza prin ultrasunete. Apa din rezervor este amestecata cu uleiuri parfumate, iar prin tehnologia cu ultrasunete aceasta este transforma intr-un abur foarte fin si parfumat, care este eliberat in intreaga incapere.
Speficatii tehnice
Control umidificator: humidistat
Metoda umidificare: eliminare abur de tip ceata
Utilizare: pus pe suprafata plana/portabil
Suprafata acoperita: 11-20mp2
Timer utilizare: 1h/3h/6h/On
Numar culori lumini: 7 tipuri de culoare
Capacitate: 300ml
Cantitate abur: 30-50ml/ora
Tip: umidificator cu ultrasunete
Sunet:


Daca esti autorul acestui anunt si doresti sa modifici sau sa stergi acest anunt, da click pe link-ul urmator: Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntulContact Dumitru Sorin » Difuzor de arome uleiuri esentiale prin ultrasunete si umidificator electric pentru acasa, birou sau

Contacteaza autorul acestui anunt, prin email:
Telefon Dumitru Sorin:  0730151127


*

*

*Comentarii

Ro2.ro - Promovare si statistici web topd.ro Forum
SEO Romania Siteul muzicantilor din Romania. Negative si ritmuri pentru clape Roland, Korg, Yamaha  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.cere.ro Web-Links.ro
PRO Links Stats