Home

Adauga un anunt

Anunturi noi

Cautare

Adaugă anunţul tău pe acest site. Pentru a adăuga un anunţ trebuie doar să dai click aici !Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!

Data publicarii: 11-10-2016, la ora 18:15:47
Numele de contact: Boem Club
Telefon:  0723772048
Judetul: Ilfov
Str, Nr, Localitatea: Str. Drumul Sarii, nr. 39, sector 5, Bucuresti

Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de pianine si piane acustice din Romania vinde in Romania instrumente de calitate la preturi foarte bune, pentru toate categoriile de muzicieni, atat amatori, cat si profesionisti.

Pianele si pianinele reconditionate integral in fabrica, marcile Kawai, Yamaha, Kaiser, Ronish, etc, au preturi incepand cu 2.500 euro iar pianele si pianinele noi, marcile Richter Conservatory, Steinberg, Perzina, Hoffmann, Bechstein si C.Bechstein, preturi incepand cu 3.500 euro.

Instrumentele pot fi vazute si testate in cadrul showroom-ului situat in Str. Drumul Sarii, nr. 39, sector 5, Bucuresti, iar cei interesati pot afla mai multe detalii contactand Departamentul de Vanzari Boem Club Pianos la nr de tel 0723 772 048.


Daca esti autorul acestui anunt si doresti sa modifici sau sa stergi acest anunt, da click pe link-ul urmator: Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntulAcest anunt nu mai este valabil

Comentarii

Ro2.ro - Promovare si statistici web topd.ro Forum
SEO Romania Siteul muzicantilor din Romania. Negative si ritmuri pentru clape Roland, Korg, Yamaha  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.cere.ro Web-Links.ro
PRO Links Stats