Home

Adauga un anunt

Anunturi noi

Cautare

Adaugă anunţul tău pe acest site. Pentru a adăuga un anunţ trebuie doar să dai click aici !Apartamente de vanzare in Ramnicu Valcea - 3000 €

Data publicarii: 24-05-2018, la ora 16:30:45
Numele de contact: apartament
Telefon:  0744642427
Judetul: Vâlcea
Str, Nr, Localitatea: Bucureşti, România

Bazat pe dorinta de a oferi mai mult spatiu si confort in spatiul locativ, SC XAVITEL SRL a apelat la expertiza dnlui arhitect Gabriel Georgescu, unul dintre cei mai novativi arhitecti din Bucuresti.
A rezultat un ansamblu rezidential de 60 apartamente dispuse pe 2 scari, fiecare scara beneficiind de lift propriu de 5 persoane.
Este o structura novativa, asimetrica, diferenta fiind facuta din modul de pozitionare si dimensionare a teraselor si balcoanelor, care este diferit la fiecare doua etaje.
Fiecare etaj are in componenta 2 garsoniere, 3 apartamente de 2 camere, 3 apartamente de 3 camere si 2 boxe.
Sunt spatii generoase, aerisite si organizate cu foarte mult gust si utilitate, suprafetele utile ale aprtamentelor variind de la 58 mp pentru o garsoniera, la 80 mp pentru un apartament cu 2 camere si la 126 mp pentru un apartament cu 3 camere.
La parter sunt prevazute doua spatii comerciale in suprafata totala de 900 mp.
Va punem la dispozitie spre vanzare apartamente de 2 sau 3 camere si garsoniere spatioase. Vanzare apartamente in Ramnicu Valcea!
Mai multe detalii puteti afla direct de pe websiteul nostru:
https:residence.xavitel.ro
Urmariti-ne si pe facebook: https:www.facebook.com/New-Residence-by-Xavitel-929970427176723 Pret: 3000 Lei


Daca esti autorul acestui anunt si doresti sa modifici sau sa stergi acest anunt, da click pe link-ul urmator: Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntulContact apartament » Apartamente de vanzare in Ramnicu Valcea

Contacteaza autorul acestui anunt, prin email:
Telefon apartament:  0744642427


*

*

*Comentarii

Ro2.ro - Promovare si statistici web topd.ro Forum
SEO Romania Siteul muzicantilor din Romania. Negative si ritmuri pentru clape Roland, Korg, Yamaha  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau www.cere.ro Web-Links.ro
PRO Links Stats